Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην βιάζεται να «χτίσει» το ρόστερ της επόμενης σεζόν από τη στιγμή που δεν θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά η αναζήτηση για τον επόμενο προπονητή της ομάδας βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.

«Παρέλαση» ονομάτων πραγματοποιείται κάθε μέρα, με τη Γαλλία να θεωρείται φαβορί ως πατρίδα του επόμενου τεχνικού (λόγω Ντρεοσί) αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάποια έκπληξη.

ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ* ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ!
Cash out Euro
Casino
Live Dealer
Live Streaming
Mobile Support
Support 24
5/5
01234
Ψήφοι
(10)

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνεχίζει να θεωρείται αρκετά πιθανός για να διαδεχθεί το Λάζλο Μπόλονι και βρίσκεται σε απόδση 3.00.

Όπως αναφέραμε, υπάρχει έντονο «άρωμα» Γαλλίας με τον Πολ Λε Γκεν να είναι στο 10.00, ενώ ο Φρανσουά Αντονετί υποχώρησε στο 25.00.

Φυσικά, το όνομα του Γιώργου Δώνη δεν θα μπορούσε να λείπει από τους υποψηφίους, με το ενδεχόμενο να επιστρέψει το «τρένο» να είναι αυτή τη στιγμή στο δεκαπλασιασμό.

Το μεγάλο φαβορί όμως για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νέα εποχή, σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές, προέρχεται από τη Σερβία, πρόκειται για παλιό γνώριμο και η απόδοσή του βρίσκεται στο 1.95!

Δείτε τον πρώτο υποψήφιο για τον πάγκο του Παναθηναϊκού αλλά και όλη τη λίστα με τους πιθανούς προπονητές και τις αντίστοιχες αποδόσεις εδώ