Καλησπέρα στο αγαπητό κοινό του Bet.gr. Πολλοί τους είχαν ξεγράψει, όμως πως τα φέρνει η ζωή; Να τα μας πάλι, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μία νίκη απόσταση από τους τελικούς του NBA και ο Λούκα Ντόντσιτς μένει να κοιτάει με απλανές βλέμμα τον ορίζοντα… την χαμένη ευκαιρία σε μία δυτική περιφέρεια πιο απρόβλεπτη από ποτέ άλλωστε.

Μάβερικς - Γουόριορς στοίχημα

Πλησιάζει η τέταρτη αναμέτρηση της σειράς, το άγχος λιγοστό και εμείς περιμένουμε την τυπική επικύρωση. Καμία ομάδα στα χρονικά δεν επέστρεψε από το 3-0, ένα άβατο που καλά κρατεί και μοιάζει με τέλμα για τον οργανισμό που βρίσκεται πίσω, κυνηγώντας ένα θαύμα…. έναν άθλο.

ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ* ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ!
Cash out Euro
Casino
Live Dealer
Live Streaming
Mobile Support
Support 24
5/5
01234
Ψήφοι
(10)

Το παρεάκι του Στιβ Κερ μας ξεγέλασε όλους, σαν να μην πέρασε μία μέρα, θα παραστούν στους τελικούς και θα διεκδικήσουν τον τέταρτο τίτλο τους τα τελευταία οχτώ χρόνια.

Πρόβλεψη: Η επιστροφή απέχει μία νίκη, η αυτοκρατορία του NBA πήρε ένα διάλειμμα από τους τίτλους και σαν… πεινασμένη αγέλη ξεπαστρεύει κάθε αντίπαλο που στέκεται στο διάβα της. Στο 2.04 η νίκη των Γουόριορς (Stoiximan) μοιάζει δώρο... Θεού.

ΜΑΒΕΡΙΚΣ - ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
25/05/2022 04:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ
ΝΒΑ
25/05/2022 04:00
ΜΑΒΕΡΙΚΣ - ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
2

facebook

Instagram