Καλησπέρα στο αγαπητό κοινό του Bet.gr. Το Final-8 του Κυπέλλου βάζει τα καλά του στο Ηράκλειο, ώστε εμείς να παρακολουθήσουμε την ομάδα που θα σηκώσει σε λίγες μέρες τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Σήμερα (16/2) γίνεται το πρώτο τζάμπολ και θα εστιάσουμε στον δεύτερο αγώνα της ημέρας.
Περιστέρι – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Ανοίγουν σταδιακά οι πόρτες της παραδοχής και της αναγνώρισης για το Περιστέρι έπειτα από πολλά χρόνια απουσία από το υψηλότερο επίπεδο της χώρας. Άνοιξαν σε σημείο που θεωρείται μετά τους δύο «αιωνίους» το επόμενο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πέρα από τα υποθετικά σενάρια, ο Βασίλης Σπανούλης έχει στα χέρια του λευκό… απουσιολόγιο και μπορεί να καταστρώσει τα τα πλάνο ανεπηρέαστος.
Από την άλλη μεριά, οι τυπικά φιλοξενούμενοι μόνο σάκος του μποξ δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς ο Άρης Λυκογιάννης έχει εντρυφήσει τους παίκτες του με μαχητική φιλοσοφία, εμπιστοσύνη και την αναγκαία αμυντική προσήλωση.
💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁
Πρόβλεψη: Σε απόδοση 1.75 (Stoiximan) προτείνω το under 10,5 πόντων του Ίαν Χάμερ.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα






