Η πρώτη κίνηση που δείχνει τι θα κάνει μέχρι το καλοκαίρι αλλά και το καλοκαίρι.
Και ξαφνικά νέο πρόσωπο στην διοίκηση του Παναθηναϊκού. Αν και το σενάριο είχε προκύψει εδώ και μέρες, εντούτοις κανείς δεν γνώριζε τον ρόλο του.
Ο Τάκης Φύσσας λοιπόν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό χωρίς ωστόσο να φαίνεται κάποια αλλαγή ή αντικατάσταση στα άμεσα πλάνα του Αλαφούζου.
Η κίνηση του ισχυρού άντρα του Παναθηναϊκού δεν είναι τόσο για τώρα, όσο για όλα όσα θα ακολουθήσουν μέχρι την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι.
Δεδομένα, θα πάμε σε πολλες αλλαγές στα πάνω επίπεδα του συλλόγου αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να έρθει ο κόσμος που θα αντικαταστήσει αυτούς που θα φύγουν ώστε να γίνει σωστά η παράδοση – παραλαβή.
Δεν ξέρω περισσότερα ή μάλλον δεν είναι σωστό να γράψω περισσότερα τώρα. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι η πρώτη από τις πολλές που θα κάνει ο Αλαφούζος στην προσπάθειά του να ανατρέψει τα προγνωστικά και να κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή.